Γιώργος Ντασιώτης:«Έπεσε η αυλαία» μετά από 13 χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο -Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Απολογισμό  αλλά και ευχαριστίες από τον Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων κ.Γιώργο Ντασιώτη,

λίγο πριν την αλλαγή της διοίκησης του Δήμου.

Σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμτη 28 Δεκεμβρίου η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλιάρτου-Θεσπιέων,με την σύνθεση που προέκυψε μετά τις δημοτικές εκλογές του 2019, με τους αποχωρούντες, για διάφορους λόγους, συμβούλους, αλλά και το Δήμαρχο  κ. Γιώργο Ντασιώτη που ολοκληρώνει τη θητεία του, αποχωρώντας από το Δήμο μετά από 13 χρόνια. 

Ο κ. Ντασιώτης στην τελευταία συνεδρίαση του συμβουλίου ευχαρίστησε για τη συνεργασία τόσο τους προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου, τους δημοτικούς συμβούλους κατά τη θητεία του, αλλά και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.

 Ο κ. Γιώργος Ντασιώτης  τόνισε πως το Δημοτικό Συμβούλιο αυτό, σε αντίθεση με άλλα,δεν έβγαλε ένταση και καβγάδες, κάτι που θεωρεί ότι οφείλεται στο ότι όλοι κατανόησαν πως μέσα από τη γόνιμη αντιπαράθεση προκύπτει τελικά καλό για τους πολίτες.

 Έτσι άλλωστε θεωρεί πως προκύπτει αποτέλεσμα, όταν η αντιπολίτευση γίνεται επί της ουσίας και η διοίκηση λαμβάνει υπόψη τις απόψεις της. 

 Όσο για τον ίδιο, 13 χρόνια στον Δήμο θεωρεί πως είναι αρκετά.

‘Εκανε το άλμα από τον πρώτο στο δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης στις εκλογές του Οκτωβρίου και οι Βοιωτοί  τον τίμησαν,αφού τερμάτισε δεύτερος σε κατάταξη ψήφων στην Π.Ε. Βοιωτίας, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Σχετικά